diumenge, 20 d’abril de 2008

Batut de llet de soja amb kiwi i maduixes



El batut del diumenge!

Ingredients:

- 1 got de llet de soja
- 4 maduixes
- 1 kiwi
- sucre moreno

Preparació:

Pelar el kiwi i tallar-lo a trossos. Rentar, treure les fulles de les maduixes i tallar-les. Posar la llet de soja, la fruita i el sucre a la batedora durant un parell de minuts.


Ho he acompanyat amb un parell de galetes digestive.

2 comentaris:

Gemma ha dit...

Ostres, amb un esmorzar així comences el dia en plena forma, eh? Hauré de començar a posar en pràctica això dels batuts, jo esmorzo tots aquests ingredients que has utilitzat, però per separat: llet de soja, kiwi, cereals o galetes integrals i un iogurt. Així que és tan fàcil com posar-ho junt i queda un esmorzar de luxe :)

pebbles ha dit...

Aquesta és una bona opció per obligar-me a pendre la llet de soja, perquè sola no m'acaba d'agradar però em diuen que es tan bona.