dimecres, 16 d’abril de 2008

Pasta de soja amb tonyina i olives



Aquesta és la meva proposta per l'HEMC del mes dedicat a la soja. He triat una varietat que no havia provat mai, la pasta de soja, i m'ha agradat molt (el preu no tant).

hemc21 - soja


Ingredients per a 4 persones:

- 200 gr de pasta de soja (en aquest cas, espaguetis)
- 150 gr de tonyina fresca
- 40 gr d'olives negres sense òs
- 2 cullerades d'alcaparres
- mig gra d'all
- salsa de soja
- oli

Preparació:

Tallar la tonyina a daus.

Picar l'all i daurar-lo durant un minut. Afegir les olives, la tonyina i les alcaparres. Continuar la cocció un altre minut i afegir els fideus que hem bullit amb aigua i sal (l'estona que indiqui el paquet) i hem escorregut. Afegir un raig de salsa de soja, unes llavors de sèsami i saltejar durant un minutet. Rectificar de sal i servir.


És fàcil de preparar i ràpida de fer. El més "difícil" és trobar la pasta de soja, que vaig comprar a un herbolari.

5 comentaris:

Câmera Digital ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.

Shakadal ha dit...

Attention! See Please Here

Qalamana ha dit...

Anna, muchas gracias por tu aportación :)

Glòria ha dit...

Hola Anna,

Haurem de provar aquesta recepta ja que la soja m'agrada força tot i que no he provat mai els fideus.

Quan et vagi bé passa per casa nostra que hi ha una coseta per a tu.

Fins aviat

Martunis ha dit...

Acabo de descobrir el teu blog! és fantàstic! seguiré visitant-lo!

http://entrefogonsillibresdecuina.blogspot.com