diumenge, 13 d’abril del 2008

Bunyols de gorgonzola i nous



Ingredients:

- 150 g de formatge gorgonzola (o rocafort)
- 4 ous
- 90 g de mantega tova
- 150 g de farina
- 50 g de nous
- 250 cc d’aigua
- oli abundant per fregir

Preparació:

Poseu un cassó al foc amb l’aigua, la mantega a trossets i un pessic de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi la farina de cop i remeneu-ho amb força fins que es formi una bola que es separi de les parets. Aboqueu la pasta en un bol i dexeu-la refredar lleugerament.

Mentrestant, trossegeu les nous, aixafeu el formatge i reserveu-ho. Efegiu els ous a la pasta, un a un, treballant la pasta entre ou i ou fins que quedi ben unida i fina. Finalment, barregeu-hi el formatge i les nous.

Poseu oli abundant a un cassó. Agafeu porcions de pasta amb una cullera i amb l’ajuda d’una altra cullera aneu-les tirant a l’oli i fregiu-les. Pocureu que l’oli no sigui massa calent. Feu-los petitons que us quedaran més bons.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaia menú Anna!!!...Quina pinta que fa tot...em quedo amb el xupito de foie...em torna boja...ho probaré en el proper sopar de quedar bé amb els amics!!!!... ;)
A Islandia????...Ha de ser ben bonic...tinc uns amics que ho van fer amb autocaravana i els hi va agradar molt!!!
Petunets,
Eva (Terrassa)

Anònim ha dit...

Guuuauuuu! Els faig seguríssimmmm!!!

RUBEN ha dit...

Quina pinta! A més segur que aquesta massa també la podríem fer amb la panificadora no?