dimarts, 4 de setembre del 2007

Magdalenes de la Cèlia...impressionants!




Ingredients:
- 2 parells de sobres de gasosa en pols (els venen en unes caixetes groguenques al Corte Inglés)
- 1 got de llet
- 3/4 de got d'oli
- 250 gr de farina
- 200 gr de sucre
- 3 ous
- una miqueteta de ratlladura de llimona

Preparació:

Es baten les clares. S'afegeixen els altres ingredients, deixant els sobres de gasosa pel final. Tirar-los d'un en un. Batre-ho tot (amb la batedora va genial).

Es posa en motlles de magdalenes i es fica al forn pre-escalfat a 250ºC durant 10 minuts. Quan surten del forn és quan es posen les xorrades de colorins i de xocolata que es vulgui!

(foto del mestre Jeroni ;)

4 comentaris:

Jeroni ha dit...

Mmmmm aquestes magdalenes tenen una pinta bonissima!! ;)

Anònim ha dit...

Jo nomes he fet servir un sobre de gasosa i segons veig sembla excesisiu posar-ne tres, els sobres son de la marca hacendado y tenen 3,3g cadascu, podries indicar la quantitad precisa.

Anna ha dit...

Doncs segons indica la capsa, per reposteria s'haurien de posar entre 5 i 8 sobres dobles per kg de farina. Cada parell de sobres deu pesar uns 3,75 gr. Per tant, se n'haurien de posar dos sobres dobles per 250 gr de farina. La recepta original és amb tres però.

Rosa Maria ha dit...

Gracies. El que fare es comprar-los al corte ingles i provar-ho com dius.
Jo vaig posar un doble de Hacendado que en total era de 5'5 i una cullaradeta de cafe de llevat Royal. Van quedar força bons i flonxos.. a mes vaig fer-na la mitad amb xocolata Cola Cao, 5 cullaradas soperas i van quedar molt bones tambe.
Pero vull provar-ho com dius, ja et dire.
En dic Rosa Maria