Un gust interessant...
Ingredients per 4 persones:
- 4 patates petites
- 2 salsitxes
- 50 gr de mousse de fetge d'ànec
- 1/4 de poma
- 1/2 cebeta petita
- oli, sal i pebre negre
Preparació:
Es couen les patates amb pell (uns 15-20 min.), es deixen refredar i es pelen.
Pel farcit, es treu la pell de les salsitxes i es fregeix la carn amb una mica d'oli durant uns 6 minuts. S'afegeix la poma ratllada i una mica de sal, es barreja i es treu del foc.
Es tallen les patates per la meitat i es buiden lleugerament amb una cullereta amb compte de no trencar les parets. Es talla una mica la base perquè s'aguantin al plat.
Es barreja la salsitxa amb la mousse d'ànec i es farceixen les patates amb el farcit.
Finalment, es decora el plat amb la juliana de cebeta i s'esporvoreja amb força pebre negre. Posa'l uns segons al forn abans de servir!
Ingredients per 4 persones:
- 4 patates petites
- 2 salsitxes
- 50 gr de mousse de fetge d'ànec
- 1/4 de poma
- 1/2 cebeta petita
- oli, sal i pebre negre
Preparació:
Es couen les patates amb pell (uns 15-20 min.), es deixen refredar i es pelen.
Pel farcit, es treu la pell de les salsitxes i es fregeix la carn amb una mica d'oli durant uns 6 minuts. S'afegeix la poma ratllada i una mica de sal, es barreja i es treu del foc.
Es tallen les patates per la meitat i es buiden lleugerament amb una cullereta amb compte de no trencar les parets. Es talla una mica la base perquè s'aguantin al plat.
Es barreja la salsitxa amb la mousse d'ànec i es farceixen les patates amb el farcit.
Finalment, es decora el plat amb la juliana de cebeta i s'esporvoreja amb força pebre negre. Posa'l uns segons al forn abans de servir!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada