dissabte, 29 de setembre de 2007

Pastís de carbassó i feta



Ingredients:

- 2 carbassons mitjans
- 2 tomàquets
- 1 massa de pasta brisa
- 1 pot de nata líquida (200 ml)
- 200gr de formatge feta
- 3 ous
- sal, pebre, nou moscada
- 1 cullerada d'orenga
- 1 cullerada d'oli

Preparació:


Es despunten els carbassons, es netegen bé, i es tallen a rodanxes d'1 cm de gruix aprox. S'escalden en aigua bullint amb sal durant 2-3 minuts, es refresquen i es deixen escórrer. Es tallen els tomàquets a grills i se'n treuen les llavors. També es talla el formatge feta a quadradets.

Mentrestant es va preparant la massa segons les instruccions del paquet. Un cop la massa és llesta, es posa al fons la capa de carbassons, a sobre el feta i per últim el tomàquet. Es barregen els ous amb la nata, la sal, el pebre, un polsim de nou moscada, la cullerada d'orenga i la d'oli i s'aboca sobre el pastís de manera que quedi ben repartit. S'enforna durant 35 minuts a 180ºC i es pot menjar calent, tebi o fred.

Enlloc dels tomàquets es poden posar també tires de pebrot, o de ceba...