diumenge, 2 de setembre de 2007

Lassanya primavera al pesto



Plat de primavera i estiu, molt pràctic i saludable!

Ingredients per 4 persones:

- 16 làmines de pasta per lassanya
- 2 carbassons
- 2 esbargínies
- 2 pebrots vermells mitjans
- 2 cebes de figueres tirant a petites
- 200gr de tomàquets cherry
- 150gr formatge de cabra
- una terrina de salsa pesto
- oli i sal

Preparació:

Es pelen els carbassons, les esbargínies i les cebes, i es tallen a trossets junt amb els pebrots i els tomàquets. Es posa tot a una font per anar al forn amb un raig d'oli, es sala, i es deixa a uns 180ºC durant 45 minuts (s'ha d'anar remenant, com a mínim una vegada perquè no es cremi la part de dalt i quedi tot ben fet). Després es deixa refredar i es barreja el formatge de cabra trossejat.

Es bull la pasta amb sal al dente i s'escorre amb aigua freda.

Per muntar el plat, es fa una base amb un rajolí d'oli i una culleradeta de pesto. A sobre hi va la primera làmina de pasta, i es van fent tres capes de farciment. La làmina que queda al capdamunt es cobreix amb salsa pesto i ja és llest.

2 comentaris:

Carlos Costa ha dit...

humm....
vou tentar esta! :)

Roser ha dit...

Enhorabona pel teu blog, m´agrada moltíssim.
Aquesta recepta l´apunto!
Fa una gana...