Ingredients:
- una llauna de pinya en almívar d'1kg (Del Monte/Hero)
- un litre de gelat de coco del Tomo II (gelateria italiana davant del mític bar Roure, a la Riera de Sant Miquel del barri de Gràcia, Barcelona)
- birutes o boletes de xocolata
Preparació:
Es posa la pinya en un bol i es tritura amb el minipímer. Es va afegint una mica de suc (de l'almívar), fins que quedi com una sopa espessa.
Col·loca la pinya al fins d'un bol, posa-hi una bola de gelat a sobre i tira-hi unes birutes de xocolata pel damunt...MMM
- una llauna de pinya en almívar d'1kg (Del Monte/Hero)
- un litre de gelat de coco del Tomo II (gelateria italiana davant del mític bar Roure, a la Riera de Sant Miquel del barri de Gràcia, Barcelona)
- birutes o boletes de xocolata
Preparació:
Es posa la pinya en un bol i es tritura amb el minipímer. Es va afegint una mica de suc (de l'almívar), fins que quedi com una sopa espessa.
Col·loca la pinya al fins d'un bol, posa-hi una bola de gelat a sobre i tira-hi unes birutes de xocolata pel damunt...MMM
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada