Ingredients per a dues persones:
- 1 manat d'espàrrecs verds
- 1 patata mitjana
- 1 ceba
- 1 cullerada de formatge fresc
- aigua
- 1 cullerada d'oli
- sal i pebre
Preparació:
Es talla la part dura dels espàrrecs, es netegen i tallen a trossets. Es pela també la patata i la ceba, es trossegen, i es posen totes les verdures en una cassola on es bullen durant uns 20 minuts. L'aigua just ha de cobrir el contingut.
Un cop bullit es tritura tot en un bol amb el minipimer, s'afegeix el formatge fresc, la sal, el pebre i l'oli, i s'acaba de triturar fins que quedi una crema ben fina.
Jo hi afegeixo un ou dur a trossets i uns crustonets de pa...després un iogurt amb mel i ja he sopat!
4 comentaris:
Hola Anna,
He fet aquest cap de setmana aquesta cremeta, boniiiiiiissmima!!. Impresindible pasar-ho pel xino per evitar la fibra dels espàrrecs. Per donar-hi un toc més "festivaleru" (tenia convidats) m'he copiat la teva decoració i hi he afegit una brotxeta de cues de llagostins a la planxa (de les que ja venen pelades i cuites), li queda molt bé.
Fins aviat,
Jeroni
Me n'alegro que us agradés!
Tens raó, és imprescindible passar-ho pel xino, ho actualitzaré a la recepta perquè els que no siguin cuiners avançats com vosaltres ho fagin bé!
Doncs ara mateis l'estic fent, però serà per demà dinar. M'agrada molt això de l'ou dur, però a més a més hi posarem unes birutes de pernil, que encara el tenim del Nadal i l'hem d'acabar d'escurar.
Blnka.
Hola Anna,
Ahir nit la vaig fer per sopar i ens va agradar moltíssim. No n'havia fet mai d'espàrrecs i va ser tot un descobriment.
L'única cosa és que les verdures, per la força del costum, vaig sofregir-les amb un xic d'oli a foc molt baix durant uns 10 min. aprox.
En definitiva, que llàstima que ens la vam polir que si no avui, repetiem.
Gràcies!!!
Elisenda
Publica un comentari a l'entrada