És una recepta adaptada de "La Cuina de l'Isma", on he afegit les patates per convertir-lo en plat únic.
Entre 30 i 45 min.
Ingredients per a 2 persones:
- 3 cebes tendres
- 1 llaminera de porc
- 3 cullerades de sucre moreno
- 100 g formatge de cabra
- 2 tomàquets madurs
- 2 patates mitjanes
- 2 tomàquets madurs
- 2 patates mitjanes
Preparació:
Es tallen les cebes tendres a la juliana i es salten en una paella sense oli. S'afegeix una miqueta de sucre moreno per sobre i s'acaben de saltar (quedarà caramelitzada).
Es treuen les llavors dels tomàquets, es ratllen i fregeixen en una paella amb un rajolí d'oli, una cullerada de sucre i un pessic de sal fins que agafi consistència.
Es tallen dues patates mitjanes a làmines, es salpebren i es posen al microones tapades amb un paper film a màxima potència durant 5 minuts.
Es talla la llaminera en trossos d'uns 2'5 cm d'ample i es marca a la planxa amb una miqueta d'oli. Es salen els talls de carn.
El plat es munta posant primer la ceba caramelitzada i la patata, després la llaminera recolzada sobre aquestes, el tomàquet sobre la carn i finalment un tall de formatge. Si t'agrada molt el formatge aprofita part de la pell fent-ne talls petits i posa'ls per sobre de les patates.
Es fica el plat al forn a 200ºC, un màxim de tres minuts, just perquè es desfaci el formatge...i ja es pot menjar! (no us cremeu amb el plat!!!)
3 comentaris:
Tiene muy buena pinta.
:)
Tal com diu el teu admirador s(ese) això te una pinta divina!!i amb aquesta foto vénen ganes de mossegar la pantalla!
Publica un comentari a l'entrada