diumenge, 26 d’agost del 2007

Llaminera amb formatge de cabra



És una recepta adaptada de "La Cuina de l'Isma", on he afegit les patates per convertir-lo en plat únic.

Entre 30 i 45 min.

Ingredients per a 2 persones:

- 3 cebes tendres
- 1 llaminera de porc
- 3 cullerades de sucre moreno
- 100 g formatge de cabra
- 2 tomàquets madurs
- 2 patates mitjanes

Preparació:

Es tallen les cebes tendres a la juliana i es salten en una paella sense oli. S'afegeix una miqueta de sucre moreno per sobre i s'acaben de saltar (quedarà caramelitzada).

Es treuen les llavors dels tomàquets, es ratllen i fregeixen en una paella amb un rajolí d'oli, una cullerada de sucre i un pessic de sal fins que agafi consistència.

Es tallen dues patates mitjanes a làmines, es salpebren i es posen al microones tapades amb un paper film a màxima potència durant 5 minuts.

Es talla la llaminera en trossos d'uns 2'5 cm d'ample i es marca a la planxa amb una miqueta d'oli. Es salen els talls de carn.

El plat es munta posant primer la ceba caramelitzada i la patata, després la llaminera recolzada sobre aquestes, el tomàquet sobre la carn i finalment un tall de formatge. Si t'agrada molt el formatge aprofita part de la pell fent-ne talls petits i posa'ls per sobre de les patates.

Es fica el plat al forn a 200ºC, un màxim de tres minuts, just perquè es desfaci el formatge...i ja es pot menjar! (no us cremeu amb el plat!!!)

3 comentaris:

. ha dit...

Tiene muy buena pinta.
:)

Jeroni ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jeroni ha dit...

Tal com diu el teu admirador s(ese) això te una pinta divina!!i amb aquesta foto vénen ganes de mossegar la pantalla!