dilluns, 27 d’agost del 2007
Gaspatxo (no hi ha excusa)
Què millor que menjar gaspatxo a l'estiu...amb 10 minuts tens un munt de vitamines esperant a la nevera!
Ingredients per a 4 persones:
- 6 tomàquets madurs
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell mitjà
- 1 pebrot verd
- 1/2 pepino
- 1 gra d'all
- 2 llesques de pa
- 3 cullerades d'oli
- 1 cullerada de vinagre
- sal
Preparació:
Només cal rentar, pelar i tallar tots els ingredients a trossos: als tomàquets només cal treure'ls el cor, als pebrots les llavors i la part de carn més blanquinosa que trobareu a dins, la ceba pelada sense arrel i l'all i el pepino també pelats.
Es posen tots els trossos dins d'un bol amb dues llesques de pa del dia anterior (o torradetes, o el que tingueu a mà), s'afegeix un bon raig d'aigua i es tritura tot amb el minipimer (també es pot posar a la batedora). Finalment s'afegeix l'oli, el vinagre i la sal, s'acaba de triturar bé i es passa pel passa-puré.
Deixa'l esperant a la nevera!
El pots menjar amb crustonets de pa, o amb un grapat de verduretes trinxades per sobre.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Boniiiiiiiiiisim!, com tu dius, no hi ha excusa per no gaudir-ne.
Joana, Cèlia i Jeroni
Publica un comentari a l'entrada