dilluns, 27 d’agost de 2007

Gaspatxo (no hi ha excusa)



Què millor que menjar gaspatxo a l'estiu...amb 10 minuts tens un munt de vitamines esperant a la nevera!

Ingredients per a 4 persones:

- 6 tomàquets madurs
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell mitjà
- 1 pebrot verd
- 1/2 pepino
- 1 gra d'all

- 2 llesques de pa
- 3 cullerades d'oli
- 1 cullerada de vinagre
- sal

Preparació:


Només cal rentar, pelar i tallar tots els ingredients a trossos: als tomàquets només cal treure'ls el cor, als pebrots les llavors i la part de carn més blanquinosa que trobareu a dins, la ceba pelada sense arrel i l'all i el pepino també pelats.


Es posen tots els trossos dins d'un bol amb dues llesques de pa del dia anterior (o torradetes, o el que tingueu a mà), s'afegeix un bon raig d'aigua i es tritura tot amb el minipimer (també es pot posar a la batedora). Finalment s'afegeix l'oli, el vinagre i la sal, s'acaba de triturar bé i es passa pel passa-puré.

Deixa'l esperant a la nevera!

El pots menjar amb crustonets de pa, o amb un grapat de verduretes trinxades per sobre.


1 comentari:

Jeroni ha dit...

Boniiiiiiiiiisim!, com tu dius, no hi ha excusa per no gaudir-ne.

Joana, Cèlia i Jeroni