dijous, 31 de desembre de 2015

Sopar de Nadal 2015

Aquest any m'he complicat una mica més i hi havia moooolt menjar. Hi ha unes tres coses que repetiré ja que eren especialment bones*, descobriments que passen al meu receptari de segur. El tema del marisc penso que no val la pena pagar la morterada, almenys pel partit que al final en vaig treure, però va ser un bon intent! Aniré penjant les receptes en diferents posts.


Menú del sopar de Nadal 2015:

- Torrada de pa de cereals amb crema d'alvocat



- Daus de salmó curat amb pebre i vinagreta de mostassa i anet*



- Mousse de foie amb geleé de mango*



- Pasta de full de bacallà i olivada



- Escopinyes, cabdells, alvocat verd, pastanaga i salsa Teriyaki



- Navalles a la planxa amb aire d'herbes



- Croquetes de pebrots de Padrón, arròs, formatge i panses



- Canelons de carxofes amb botifarra*



- Sorbet de mandarina amb Thermomix