dilluns, 31 de desembre del 2012

Foie amb mango a la planxa



Aquest és un entrant tremendament fàcil de preparar, que té una molt bona combinació de sabors i que encantarà als amants del foie (i del mango ;)
També és recepta Lecturas cocina, però la presenten com a primer plat, per tant, peces molt més grans que el que he fet jo com a entrant. 

Ingredients per a 6 persones (entrant):


- 1 mango (en farem servir només un o dos talls)

- 1 tall de foie
- reducció de vinagre de Mòdena
- sal Maldon

Preparació:


Pelem el mango, en fem un tall que fagi aproximadament 1cm de gruix i posteriorment el tallem amb la forma i tamany que més us agradi, fent 6 porcions.


Coem els tallets de mango en una paella amb unes gotetes d'oli durant un minutet per cada banda i col·loquem al plat on ho servirem (jo he fet servir unes estrelletes individuals moníssimes!). A continuació coem el foie de la mateixa manera, el reservem a un plat i fem els talls que aniran sobre el mango. Col·loquem el foie sobre el mango, hi afegir un fil de reducció de vinagre de Mòdena per sobre i uns cristalls de sal Maldon.


Intenteu servir-lo calentó, que és més bo!