Ingredients per a 6 persones aprox:
- 6 ous
- 4 talls fins de pernil dolç
- 50 gr de parmesà ratllat
- 2 porros
- 1 gra d'all
- 5 dl de llet (1/2 litre)
- pebre vermell dolç
- oli d'oliva
- sal i pebre
Preparació:
Netejar els porros tallant els extrems verds, treient les fulles de fora i tallant la base. Passar-los per l'aigua i picar-los. Pelar i picar el gra d'all. Tallar el pernil a tiretes. Encendre el forn a 180 ºC.
Sofregir els porros amb l'oli uns 10 minuts a foc molt lent. Afegir l'all picat i sofregir dos minutets més. Treure del foc i salpebrar lleugerament.
Batre els ous amb el parmesà i la llet , afegir els porros i les tiretes de pernil i barrejar-ho bé. Repartir a les flameres individuals i tirar per sobre un polsim de pebre vermell dolç.
Coure els flams al forn al bany Maria durant 50 minuts o fins que estiguin quallats. Retirar, deixar refredar i servir tebis.
També es podrien preparar en un motlle tipus cake i tallar-lo a porcions abans de servir.
Espero que us agradi tant com a nosaltres!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada