Aquesta és una recepta de la Lectures Especial Cuina de l'estiu. És molt ràpida de preparar i fa que tant un sopar entre setmana sigui menys rutinari com àgil un dinar d'oficina. Com sempre, els ingredients poden variar segons el gust o el que mani el rebost.
Ingredients per a 8 persones:
- 180 gr de farina
- 3 ous
- 1 dl de llet
- 1 dl d'oli
- 1 sobre de llevat en pols
- mantega
- 150 gr de formatge feta
- 50 gr d'olives negres sense pinyol
- 2 tomàquets secs
- 1 pebrot vermell
- 2 pebrots verds
- sal i pebre
Preparació:
Rentar els pebrots tot treient les llavors i tallar-los a daus. Tallar els tomàquets i picar les olives (jo les vaig deixar senceres). Tallar el formatge feta a daus o comprar-lo directament en aquesta forma. Escalfar el forn a 180ºC.
Untar amb mantega un motllo rectangular i enfarinar-lo. Barrejar la farina amb el llevat. Batre els ous, salpebrar-los i barrejar-los amb la llet, l'oli, les verdures, el formatge i les olives. Afegir la farina i el llevat tamizats i barrejar.
Abocar la preparació al motlle i coure al forn durant 50 minuts a 180ºC. Deixar refredar, desmotllar i servir el cake a llesques.
Ho podeu acompanyar amb una amanida verda o salsa de tomàquet.
8 comentaris:
Una genialitat en forma de llesques de bescuit. Molts petons.
M'agrada molt la recepta, la trobo molt versàtil i fantàstica per fer net de nevera. A més, també pot qedar molt bé per a un sopar informal amb els amics...
Ummm quina idea més bona per deixar un sopar preparat amb antelació...m´agrada moltíssim...petonets
M'agraden els cakes salads, trobo que van bé per als sopars on cadascú porta una cosa.
Millor fred, oi?.
Fins aviat
Ha d'estar boníssim!
que rico este cake, me lo apunto para cuando quiera nacenita asi, ligera deliciosa y sanisima, me ha gustado mucho tu blog, volvere,
besitos desde londres,
pity
guau! queda apuntat, i el formatge feta m'encanta!
Anna, aquest cake m'ha agradat perquè com tu dius admet mil combinacions d'ingredients. Apuntat! ;)
Petons!
Publica un comentari a l'entrada