dijous, 24 de setembre de 2009

Tagliatelle amb pernil i pera



A mi em van ensenyar de petita que el menjar no es llença, i és una cosa que aplico sempre que puc. En aquest cas, havien sobrat dauets de pernil dolç i pera i una mica de la salsa agredolça que vaig fer servir dos posts enrera i ho vaig utilitzar per a un plat de pasta que com sabeu admet practicament qualsevol combinació!

Ingredients:

- tagliatelle
- pernil dolç tallat a daus
- pera tallada a daus
- salsa agredolça
- parmesà ratllat

Preparació:

Bullir la pasta amb aigua amb sal i escórrer. En una paella saltejar el pernil i la pera. Afegir la salsa i seguir coent un parell de minuts perquè s'integrin els sabors. Abocar la pasta a la paella i remenar-ho bé al foc durant un minut. Apagar el foc i afegir un bon grapat de parmesà. Seguir remenant i ja es pot servir amb uns festucs esmicolats per sobre.

7 comentaris:

pityenlacocina ha dit...

vaya combinacion mas sorprendente, en cuanto lo he leido he tenido que ir corriendo a tu blog a ver de que se trataba, esto habra que probarlo porque tiene una pinta increible,

besitos desde londres,

pity

Gemma ha dit...

A casa tampoc es llença mai res, és una norma sagrada :)
I molt sovint, les receptes fetes d'aprofitament són sorprenentment bones i amb uns grans resultats. La pasta per exemple, és un bon recurs quan es tracta d'aprofitar ;)

Glòria ha dit...

Bona idea aquesta recepta d'aprofitament, tot i que és una recepta de primera!.

Fins aviat

xocolata ha dit...

D'això se'n diu cuina d'aprofitament! i moltes receptes han sortit de recuperar les rempoines de la nevera i fer-ne un poti-poti. Segur que era boníssim!
Mònica

RUBEN ha dit...

pera?? Això ho haig de provar, d'aquesta setmana no passa!
Una abraçada

Maria ha dit...

Mira que original... Ei, estas molt maca a la foto nova del perfil.
Petons..

Anna ha dit...

Hola Pity! Espero que te guste! I a tu Ruben si la prives, ja em direu.
Gemma, Gloria i xoco, amb la ganar que hi ha pel món, hem de ser responsables!!!
Gràcies Maria ;)