dilluns, 10 d’agost de 2009

Tagliatelle amb meló i pernil



Vaig provar de fusionar el conegut "meló amb pernil" amb la pasta, fent una amanida que és fresquíssima i un plat únic molt complert. Evidentment podeu utilitzar qualsevol tipus de pasta. Vaig treure la idea d'una de les revistes de cuina Lecturas i la vaig adaptar una miqueta.

Ingredients per a una persona:

- 100-150 gr de pasta fresca
- 1 o 2 talls de meló
- 2 talls de pernil salat
- mozzarella (la bossa amb boletes va molt bé)
- unes fulles d'alfàbrega fresca
- oli, sal i pebre

Preparació:

Posar a coure la pasta en aigua bullent amb sal. Tallar el pernil a tires. Treure la closca als talls de meló i tallar-los a daus (pot quedar més bofó si feu boletes amb una cullereta de buidar).

Escórrer la pasta i esvaldir-la amb aigua freda, per tallar la cocció i refredar-la. Posar-la a un bol i afegir el pernil, el meló, la mozzarella, un pessic de pebre negre, les fulles d'alfàbrega ben picadetes i un bon raig d'oli d'oliva. Remenar força perquè no quedi tota la txitxa al fons del bol i ja es pot servir.

Si la prepareu amb unes hores d'antel·lació, guardeu-la a la nevera i així menjareu el plat de pasta ben fresquet. Us el recomano, vem disfrutar molt!!!

3 comentaris:

L'art de la cuina ha dit...

molt original! s'haurà de provar!

salutacions d'una novata en el món dels blocs!

Anna ha dit...

Un plat de pasta bne original i mooolt refrescant. I amb la calor que fa aquest estiu això s'agraeix!
Petons!

Anna ha dit...

és fresquíssim!!!