diumenge, 9 d’agost de 2009

Coca de verduretes



El dia del nostre casament, unes amigues em van fer un regal molt especial... un davantal amb una foto de totes juntes i un àlbum on s'intercal·len fotografies xulíssimes de cadascuna d'elles en família amb les seves receptes preferides. Ara que he tingut temps per poder-les llegir amb calma he triat aquesta coca de verduretes que fa la Sònia boníssima!

Ingredients:

- 1 massa de pizza
- 1/2 albergínia
- una ceba tendra
- 3 o 4 tomàquets no gaire grossos (o un grapat de cherrys)
- formatge de cabra en rulo
- oli
- sucre
- sal
- orenga i alfàbrega en espècie

Preparació:

Primer encenem el forn i el posem a temperatura màxima perquè es vagi escalfant.

En una safata de forn hi posem la massa de pizza ben estirada (jo vaig utilitzar una massa de pasta de full que tenia). Tallem a dauets l'albergínia, la ceba, els tomàquets i ho repartim per sobre de la massa (que quedi ben farcida!). Llavors hi tirem sal i sucre (dues culleradetes), orenga, força alfàbrega en espècie i un raig d'oli d'amanir.

La coca ja és llesta per anar al forn durant una mitja hora al màxim (controleu-la que no es torri massa). A continuació la treiem un moment, hi afegim formatge ratllat o unes boletes de mozzarella o unes rodanxes de formatge de cabra, segons el gust, i es torna a enfornar un parell de minutets més.

Sònia, com sempre, una recepta fàcil i super resultona!!!

4 comentaris:

Margarida ha dit...

Sí que ha de ser bona, sí! I amb la possibilitat que cadascú hi posi les verdures que més li agradin. La teva ha quedat molt maca.
Una abraçada.

Mercè ha dit...

Una recepta genial per anar-la adaptant a les verdures de temporada! :)
Petons!

manel ha dit...

m'encanten les coques i pizzes de verdures de tota mena, i aquesta té molt bona pinta.
celebro poder tornar a llegir-te.

Anna ha dit...

Teniu raó, es poden adaptar a qualsevol verdura...són tan fàcils de fer que no hi ha excusa!!