És un pastís molt refrescant que vaig fer farà un parell de mesos. Us recomano que l'acompanyeu amb una bola de gelat, deliciós!
Ingredients:
- 250 gr de pastanagues
- 100 gr de farina
- 75 gr de sucre
- 60 gr de mantega
- 1 culleradeta rasa de gingebre en pols
- 20 gr de llevat
- 2 ous
- 1 got de suc de pastanaga
- 2 làmines de gelatina
Preparació:
Tallar la mantega a trossets i deixar que s’estobi. Pelar i ratllar les pastanagues. Barrejar la farina amb el llevat, la meitat del sucre, el gingebre i les pastanagues ratllades.
Separar les clares dels rovells, posar les clares a refredar en un bol. Mentrestant, batre els rovells amb la resta de sucre fins que estiguin espumoses, afegir-les al bol amb la preparació anterior. Barrejar amb un robot.
Escalfar el forn a 180ºC. Posar mantega al motllo i enfarinar-lo, batre les clares a punt de neu ferma, incorporar la meitat a la massa i barrejar amb una espàtula delicadament. Incorporar la resta i tornar a barrejar. Abocar la massa al motllo i coure a la part mitja del forn 30 minuts.
Remullar les làmines de gelatina a un bol amb aigua freda 10 minuts. Mentrestant, escalfar el suc a foc lent, afegir la gelatina escorreguda i deixar fins que es desfagi totalment.
Deixar refredar el pastís sobre una reixeta i cobrir la superfície amb la meitat de gelatina. Deixar que la gelatina qualli abans d’afegir la resta. Menjar fred.
Ingredients:
- 250 gr de pastanagues
- 100 gr de farina
- 75 gr de sucre
- 60 gr de mantega
- 1 culleradeta rasa de gingebre en pols
- 20 gr de llevat
- 2 ous
- 1 got de suc de pastanaga
- 2 làmines de gelatina
Preparació:
Tallar la mantega a trossets i deixar que s’estobi. Pelar i ratllar les pastanagues. Barrejar la farina amb el llevat, la meitat del sucre, el gingebre i les pastanagues ratllades.
Separar les clares dels rovells, posar les clares a refredar en un bol. Mentrestant, batre els rovells amb la resta de sucre fins que estiguin espumoses, afegir-les al bol amb la preparació anterior. Barrejar amb un robot.
Escalfar el forn a 180ºC. Posar mantega al motllo i enfarinar-lo, batre les clares a punt de neu ferma, incorporar la meitat a la massa i barrejar amb una espàtula delicadament. Incorporar la resta i tornar a barrejar. Abocar la massa al motllo i coure a la part mitja del forn 30 minuts.
Remullar les làmines de gelatina a un bol amb aigua freda 10 minuts. Mentrestant, escalfar el suc a foc lent, afegir la gelatina escorreguda i deixar fins que es desfagi totalment.
Deixar refredar el pastís sobre una reixeta i cobrir la superfície amb la meitat de gelatina. Deixar que la gelatina qualli abans d’afegir la resta. Menjar fred.
1 comentari:
Me l'apunto
Fa molt bona cara
bloc pa amb oli i xocolata
Publica un comentari a l'entrada