Del llibre "L'art de fer truites", aquesta gustosa variació de la coneguda truita de patates!
Ingredients per a 4 persones:
- 8 ous
- 500 gr de patates
- 2 pebrots verds
- 1 ceba gran
- 1 gra d'all
- 125 gr de pernil dolç a taquets (també es pot utilitzar pernil salat)
- oli d'oliva
- pebre
- sal
Preparació:
Peleu i talleu les patates a daus i la ceba a tiretes primes. Renteu els pebrots, traieu-los les llavors i talleu-los a tiretes.
Poseu-ho tot junt a fregir amb l'oli d'oliva a foc moderat i removeu-ho de tant en tant. Quan estigui cuit, escorreu-ho i reserveu-ho. Peleu l'all, piqueu-lo menut i salteu-lo a la paella amb un raget d'oli. Quan comenci a enrossir-se, poseu-hi el pernil tallat a daus.
Salteu-ho una mica. Tot seguit, afegiu-hi la barreja reservada i remeneu-ho.
Bateu els ous, salpebreu-los moderadament i tireu-los a la paella. Feu la truita com és habitual, doneu-li el tomb i coeu-la per l'altre costat.
Ingredients per a 4 persones:
- 8 ous
- 500 gr de patates
- 2 pebrots verds
- 1 ceba gran
- 1 gra d'all
- 125 gr de pernil dolç a taquets (també es pot utilitzar pernil salat)
- oli d'oliva
- pebre
- sal
Preparació:
Peleu i talleu les patates a daus i la ceba a tiretes primes. Renteu els pebrots, traieu-los les llavors i talleu-los a tiretes.
Poseu-ho tot junt a fregir amb l'oli d'oliva a foc moderat i removeu-ho de tant en tant. Quan estigui cuit, escorreu-ho i reserveu-ho. Peleu l'all, piqueu-lo menut i salteu-lo a la paella amb un raget d'oli. Quan comenci a enrossir-se, poseu-hi el pernil tallat a daus.
Salteu-ho una mica. Tot seguit, afegiu-hi la barreja reservada i remeneu-ho.
Bateu els ous, salpebreu-los moderadament i tireu-los a la paella. Feu la truita com és habitual, doneu-li el tomb i coeu-la per l'altre costat.
8 comentaris:
Anna, no li falta de res a aquesta truita!! Ha d'estar boníssima!!
Núria
Ja veig que et cuides...
No he trobat el teu mail per poder-te enviar alló que et vaig dir, que ja l'he trobat.
A veure si m'escrius i me'l dius.
Petons bonica.
Aquesta truita sense el pernil...una delícia!
(a Cambrils la fan al LIZARRAN...i em sobra el pernil!!!)
Ptnts
quin passote de truita només hi falta el pa amb tomàquet. Un petó
Ara mateix me'n menjaria un tros per sopar!!!
Petnets,
Eva.
Jo molt cops la faig de patates i puntes de jabujito ... pero aquesta amb pebrot també deu quedar bonissima .... me l'apunto
petonets
Òstres!
He estat alguns dies sense poder visitar-te i he trobat un munt de coses interessantíssimes. Hauré de buscar una altra estoneta per llegir bé les receptes que ara només els he pogut donar un cop d'ull. El flam de mató té una pinta fabulosa i aquest gelat de iogurt i maduixes és ben original.
Torno quan tingui més temps per llegir les darreres propostes. Felcitats!
Molt bona aquesta truita! el pebrot i el pernil la deuen fer una delicia.
Petons
Publica un comentari a l'entrada