dimecres, 13 de maig de 2009

Entrepà de butifarra blanca, xampinyons i emmental



Els caps de setmana acostumem a sopar pa i embotit. A vegades fem un bikini, o unes llesques de pa ab tomàquet amb pernil salat, formatge, llonganissa, etc. En aquest cas, tenia uns xampis a la nevera, la butifarra blanca tallada i unes llesques d'emmental. Així que vaig torrar una xapata, vaig saltar els xampis tallats a làmines i ho vaig col·locar tot entre el pa, amb un fil d'oli. Boníssim!!!

6 comentaris:

la vella carmanyola ha dit...

ai, mira que ja he sopat però se m'esta fent la boca aigua!!

Es que un bon entrepa de "buti", és un bon entrepà!!! ;))

Records

mome ha dit...

em sembla un entrepà de primera. gracies. petons

Gemma ha dit...

Si els ingredients i el pa són bons, un entrepà com aquest sempre ve de gust, oi? Trobo que fa més de cap de setmana...

La cuina vermella ha dit...

entrepà 5 estrelles Anna!

maia ha dit...

Molt bo,Anna.

RUBEN ha dit...

Mmmmm! Molt bona combinació, com el vegi algú dels establiments VIENA us el copien segur!