Em passa sovint que compro herbes per a fer un plat en concret i les que no utilitzo se m'acaben fent malbé a la nevera. L'última vegada que vaig comprar cibulet al mercat ho vaig comentar a la parada, i em van dir que l'aprofités per fer una truita, que queda boníssima...i així ho vaig fer...i val la pena, ja que converteix una truita a la francesa en una petita delícia!
Ingredients per a una truita:
- 1 ou
- unes branquetes de cibulet
- oli i sal
Preparació:
En una paella calenta, afegir un fil d'oli. Batre lleugerament l'ou en un plat fons, salar, i afegir el cibulet que prèviament hem rentat amb aigua, assecat i tallat. Remenar i abocar a la paella. La resta ja la sabeu ;)
Ingredients per a una truita:
- 1 ou
- unes branquetes de cibulet
- oli i sal
Preparació:
En una paella calenta, afegir un fil d'oli. Batre lleugerament l'ou en un plat fons, salar, i afegir el cibulet que prèviament hem rentat amb aigua, assecat i tallat. Remenar i abocar a la paella. La resta ja la sabeu ;)
6 comentaris:
A mi també em passa igual amb les herbetes. Ara ja sé com aprofitar el cibulet.
mmm... truita de cibulet, me l'apunto!
Jo també he fet el flam de mató i puc dir que és boníssim!
Una abraçada!
Ostres, que original la truita.. També la provaré.. ( Tinc que enviar-te alló però encara no he pogut buscar-ho, que guardo tantes coses que em costa trobar-les..)
Segur que és deliciosa. I segur que la tastaré aviat, tenc mitja bossa de cibulet abandonada a la nevera
Hola!! Et segueixo sovint, pero mai t'havia escrit. Moltes felicitats pel blog!! Es que a mi tb em passava lo de les herbes fresques i ara he descobert que si les congelo tb fan el fet. Amb el cibulet, el que faig es tallar-lo petitet, possar-lo en una bossa o un pot i cap al congelador. Quan elvull utilitzar el trec i el posso on sigui i en uns minuts esta descongelat! Aixi ens tens sempre a ma. Espero que et serveixi!!
Hola anònim! És una bona idea...el meu error havia estat congelar les herbes senceres, i quan les tallava, de seguida se m'aixafaven...si ja ho guardo talladet, quedarà molt millor. Gràcies pel consell!!
Anna
Publica un comentari a l'entrada