diumenge, 19 d’octubre del 2008

Suc de síndria amb figues i mel



És un suc dolcet, la meva despedida de la síndria fins l'any que ve.

Ingredients:

- 1/2 síndria
- 3 figues
- 1 cullerada de mel

Preparació:

Tallar la síndria a quadradets. Pelar les figues. Posar tots els ingredients a la batedora i batre durant uns minuts fins que quedi un suc fi. Passar per un col·lador per treure les llavors de la síndria. També es pot liquar primer la síndria i batre el seu suc amb les figues i la mel.

La mesura per a una pesona seria d'un parell de tallades de síndria, una figa i una culleradeta de mel.

4 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Adéu síndria, fins l'any vinent. Quina foto més sobria i bonica, m'encanta aquest color granat poderós del suc.
fantàstica beguda.

Gemma ha dit...

Has lligat dues fruites que conviuen ben poc temps, la síndira i la figa... Però crec que aquest suc ha de ser sublim.

Glòria ha dit...

Li has donat un dolç comiat a la síndria, acompanyada d'aquestes figues i la mel. Una bona companyia.

Fins aviat

Cuinagenerosa ha dit...

estic de'acord: un bonic comiat a l'època de la síndria amb un maridatge poc habitual. com sempre, els teus sucs i batuts sorprenen i enllaminen.
em va agradar molt poder-te conèixer, espero que repetiràs en properes classes i trobades.
fins aviat!