dissabte, 11 d’octubre de 2008

Batut de préssec "Digestive"



Ja fa uns dies que el vaig fer i demà repetiré, avui he tornat a comprar préssecs.

Ingredients:

- 1 préssec
- 1 got de llet de soja
- 1 cullerada de mel de flors
- 1 galeta Digestive

Preparació:

Pelar i tallar el préssec a trossets. Posar tots els ingredients a la batedora i batre-ho fins que quedi un batut fi.

Un esmorzar complert en un sol got i a córrer (com la Mar!)

4 comentaris:

Gemma ha dit...

Que bé que ja tornis a tenir arreglat l'ordinador... trobava a faltar aquests batuts teus tan saludables, vitamínics i deliciosos ;)

Iris ha dit...

Ostres quina idea més bona Anna! A mi m'encanten les Digestive i just avui n'he comprat. I què et sembla aquest batut per a mig matí?

Mashi ha dit...

Me n'acabo de prendre un, però amb llet normal.

No està malament.

time ha dit...

He descobert el teu blog per casualitat i he provat de fer el teu batut de préssec. És super refrescant! Provaré més receptes teves, tens un bloc molt xulo!