dijous, 2 d’octubre del 2008

Pastís "fru fru"




Aquí teniu les fotos del "fru fru" que vaig prometre. És un pastís molt dolç. La part de sota és de pasta de full i la massa és una mena de pa de pessic emborratxat amb algun xarop dolç i amb trossets de fruita confitada. És l'especialitat de la pastisseria Trens de Vilafranca, i això, es fa pagar ;) però paga la pena!


Vem disfrutar molt amb el postre, i de la companyia de la Vila-family...ja veieu lo divertida que està la Joaneta (tot ensenyant-nos com es posa deshodorant ;)

4 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

La Joaneta és una canya! de mirar-la en foto ja em fa riure, a més té una cara de bitxo que no pot amb ella!!! enhorabona per aquests magnífics amics i per aquest fru-fru, que amb aquest nom com tu bé dius, ja paga la pena! petons Anna!

Gemma ha dit...

I no tens la recepta? Ja veig que quan vagi a Vilafranca hauré de fer una visita a can Trens... a tastar el fru-fru! ;)

Pebbles ha dit...

Si que te bona pinta aquest fru-fru., que vols dir Gemma, que aviat ens faràs gaudir del fru-fru?

Es una cucada la nena, quan son així de petits són maquíssims, a mi m'encanten.
Petonets,

El cullerot Festuc ha dit...

Quina risa el nom d'aquest pastís!!!! jeje!!! I la Joaneta moníssima!!!!
Petunets,
Eva.