Ja fa molts dies que no penjo cap post de pans, i és que quan una cosa t'agrada, costa de canviar. Ens hem acostumat al pa integral acompanyat de pipes, festucs o nous. Per variar una mica, hem fet un pa de farina blanca amb ametlles i avellanes. El per què, doncs és "culpa" de la parada de fruits secs del mercat de la Llibertat, on ens van oferir provar les avellanes i de seguida vem visualitzar-les dins del pa!
Ingredients per a un pa de 750 gr:
- 560 gr de farina
- 300 ml d'aigua
- 15 gr de mantega
- 10 gr de sucre
- 16 gr de sal
- 14 gr llevat de forner
- 50 gr d'avellanes torrades
- 50 gr d'ametlles torrades
Preparació:
Posar tots els ingredients a la panificadora, dels més líquids als més sòlids. Utilitzar el programa per fer pa basic (a la panificadora Taurus my bread és el nº1 i dura 2.50 hores).
Torradet amb un rajolí d'oli, ens l'hem cruspit en un no res!!!
Ingredients per a un pa de 750 gr:
- 560 gr de farina
- 300 ml d'aigua
- 15 gr de mantega
- 10 gr de sucre
- 16 gr de sal
- 14 gr llevat de forner
- 50 gr d'avellanes torrades
- 50 gr d'ametlles torrades
Preparació:
Posar tots els ingredients a la panificadora, dels més líquids als més sòlids. Utilitzar el programa per fer pa basic (a la panificadora Taurus my bread és el nº1 i dura 2.50 hores).
Torradet amb un rajolí d'oli, ens l'hem cruspit en un no res!!!
3 comentaris:
anna, els que feu pa em provoqueu una sana enveja. de fet, fa poc vaig estar a punt de comprar la panificadora del lidl, que diuen que va molt bé, però es veu que a les deu del matí ja no en quedaven enlloc, de tanta febre panarra que hi ha. un dia d'aquests faré el cop de cap definitiu i aleshores provaré les teves receptes.
Anna, fans uns pans que fan pujar l'ànim a tothom! quin gustet més bo amb les avellanes...
Manel, anem-la a comprar junts que a l'igual ens fan descompte, no??
petons!
Jo tambè sóc de les de fer pa, però ja gairebé no faig servir ni la pani...a ma i al forn.
Aquest pa té una pinta magnífica..
Núria
Publica un comentari a l'entrada