dimarts, 14 d’octubre del 2008

Grup de Blogs de cuina al FACEBOOK!!!



Hola a tots!!

La tecnologia ens fa anar a un ritme tremenduuuu...durant els darrers mesos m'he anat aficionant cada vegada més al facebook. Tot i que d'entrada el trobava una begenada, he anat trobant gent a la que havia perdut la pista i trobo que és una bona manera de mantenir el contacte i assebentar-te del que va passant.

També m'he anat afegint a grups...que si em faig fan d'un grup de música, d'una sèrie de TV, d'una peli...que si m'afegeixo al grup de la uni, al de la guarderia...així que vaig pensar que podia ser una bona idea crear un grup de bloggers de cuina i dels seus consumidors, és a dir, tots vosaltres...per estar al dia de les novetats, les classes que organitza la Gemma, les sortides de la Glòria i el Josep, i totes les convocatòries que puguin sorgir.

Només cal tenir una adreça de correu electrònic, donar-te d'alta a la web del facebook (www.facebook.com) i buscar el grup: BLOGS DE CUINA.

Espero que passeu pel GRUP i que us hi afegiu!

4 comentaris:

Irisibula ha dit...

A mi em va passar igual al Facebook, al començament vaig pensar que era una tonteria, però m'he retrobat amb quantitat de gent i és una forma molt fàcil de mantenir el contacte. Jo ja m'he unit al grup!

La cuina vermella ha dit...

Anna, gràcies per crear-ho! el logo és genial! als novatillos com nosaltres ens haureu de perdonar que amb això del facebook encara anem una mica lents.
petons bonica!

El cullerot Festuc ha dit...

Genial el logo i la iniciativa!!
Petunets,
Eva.

gemma ha dit...

Aquest cuiner és moníssim! Ens veiem al Facebook!