Després de menjar un pèl justet, toca verdura i fruita a manta. Avui he dinat una amanida ben complerta i per animar els postres enlloc de fer un dels meus sucs i prou, he fet aquesta sopa que sempre es pot millorar amb una boleta de gelat o unes ametlles filatejades per sobre.
Ingredients per a 1 persona:
- 1 rodantxa de pinya natural madureta d'uns 2 dits de gruix
- 5 maduixes
Preparació:
Treure la pell de la pinya amb un ganivet i tallar-la a trossos per poder-la liquar. Treure les fulles de les maduixes, rentar-les i tallar-les a trossos. Abocar el suc de pinya en un plat, afegir les maduixes i repartir una culleradeta de sucre moreno. Passar el soplet per desfer el sucre. Mireu quins colors tan xulos!
3 comentaris:
Quins magnífics postres, combinació, olor, sabor i de color. Espero tenir la sort de provar-los ben aviat...........
Feliçitats !!
Doncs t'ha quedat un postre súper xulo. Felicitats pel bloc.
canela
Gràcies Mª Rosa! Aprofito per felicitar-te per l'excel·lent fideuà que ens vas fer ahir...encara em ve salivera quan hi penso...
Canela, moltes gràcies pel piropillo!!!
Publica un comentari a l'entrada