Per acabar el divendres amb un sopar lleugeret i preparar-me pel cap de setmana, he fet una amanideta inspirada en el blog...per què serà...i que és molt fresqueta.
Ingredients:
- enciam
- formatge fresc
- pastanaga
- pernil dolç
- kiwi
- llavors de sèsam
- unes gotes de llimona
- oli i sal
Preparació:
La quantitat dels ingredients, cadascú al seu gust. Jo els he tallat tots a trossets, he ratllat la pastanaga ja pelada i ho he amanit amb la llimona, el sèsam, l'oli i la sal.
Segur que també combina molt bé amb gall d'indi. Ideal per operció bikini ;)
Ingredients:
- enciam
- formatge fresc
- pastanaga
- pernil dolç
- kiwi
- llavors de sèsam
- unes gotes de llimona
- oli i sal
Preparació:
La quantitat dels ingredients, cadascú al seu gust. Jo els he tallat tots a trossets, he ratllat la pastanaga ja pelada i ho he amanit amb la llimona, el sèsam, l'oli i la sal.
Segur que també combina molt bé amb gall d'indi. Ideal per operció bikini ;)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada