diumenge, 29 d’octubre de 2017

Batut de pinya Thai



Aquest matí he decidit que era el moment d'agafar energia extra amb aquest batut que havia vist a la revista CUINA. Està mooolt bo, tot i que l'he fet una mica diferent, ja que enlloc de liquar la pinya, la pera i el gingebre, els he batut amb la resta d'ingredients (segur que així menjant la fibra és més saludable ;)

L'altra cosa és que els ingredients indica que són per a 4 persones, i jo m'ho he begut tot, un got gros, tampoc res de l'altre món! 

A la fitxa hi diu: Suc relaxant i digestiu, recomanable per quan teniu la panxa inflamada, retenció de líquids i restrenyiment. La pinya, la xia i el gingebre donen suport  aquestes funcions. Ideal a la tarda per berenar.

Com veieu, no he fet cas de res!

Ingredients per a 4 persones:

- 300 gr de pinya
- 1 pera conference
- 5 gr d'arrel de gingebre
- 1 cullerada de llavors de xia
- 150 ml de llet de coco
- canyella

Preparació:

Posem tots els ingredients a un recipient i els tritureu bé. Amb la Thermomix va genial. Posem una mica d'aigua si fa falta, a mi no m'ha calgut.