diumenge, 4 d’octubre de 2015

Gaspatxo de síndria



La cuina està de moda i el gaspatxo és una de les receptes reines de l'estiu, amb tantes variacions, tan sa i fàcil de preparar... i tot i això moltes vegades acabem comprant el que venen al súper. Dic que està de moda perquè fins i tot l'altre dia el van fer servir de prova al programa TopChef, dóna joc!

Normalment faig el gaspatxo de tota la vida i he provat el de cireres. Per tant, és la tercera versió que en faig, molt més ràpida que la de cireres i súper refrescant.

Ingredients:

- 800 gr de tomàquets
- 400 gr de síndria sense pell
- 1 ceba tendra 
- 1/2 pebrot verd
- aigua

Preparació:

Posar tots els ingredients al vas i triturar 1 minut a velocitat progressiva 5-10.

Afegir la quantitat d'aigua que volgueu i barrejar 30 segons a velocitat 9. Jo no hi vaig afegir gens d'aigua, ja va quedar prou líquid.

El podeu colar per si queda algun trosset de llavor. Decorar amb boletes de síndria.