dissabte, 6 de desembre del 2014

Sopar de Nadal 2013




Com cada any, el sopar de Nadal l'he preparat amb molta il·lusió fent receptes seleccionades durant els dies previs al Nadal en el que ja s'ha convertit en un ritual.

Sempre miro que hi hagi una barreja de fred i calent, que hi hagi fruita i verdura i altres aliments més típics d'aquestes festes com el salmó fumat o la magrana. Espero que us agradi, nosaltres vem disfrutar com sempre fent els tastets!!!

- Amanida de taronja, magrana i escuma de pa de pessic (amb sifó)



- Bombons de pernil



- Vol au vents de xampinyons amb escuma d'allioli (amb sifó)



- Cupcakes tebis de sobrassada amb mel



- Rotllo de salmó (una altra versió, veure tapa de salmó amb salsa "Carme")



- Nius de patata amb ous de guatlla



Sempre ho acompanyem amb una plata de bon embotit i alguns formatges que mengem amb xapata torradeta i untada amb tomàquet. Total, que ens posem les botes!!

Les postres, neules i torrons ;)

Aniré penjant les receptes aquest aprofitant el pont.