divendres, 24 de setembre del 2010

Batut de préssec i taronja



Un batut refrescant i ràpid de preparar, amb ingredients de temporada com és el préssec i d'altres que s'acostumen a trobar a les neveres com el suc de taronja de pot.

Ingredients per a 1 got:

- 1 préssec
- 1/2 got de llet de soja
- 1/3 de got de suc de taronja
- sucre

Preparació:

Pelar el préssec i tallar-lo a trossos mitjans. Posar a la batedora la llet de soja, el suc de taronja i finalment els talls de préssec. Batre fins aconseguir una barreja fina. Tastar i afegir sucre segons el gust.

Si el prepareu amb els ingredients ben fresquets, obtindreu un batut fred sense haver d'afegir glaçons.

4 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Amb aquest batut, segur que regeneres ànima i esperit. Un petó.

Cristina ha dit...

Semba que hagi de ser molt refrescant!

jorge ha dit...

tornem a estar per aquí i visitar el teu blog amb aquests grans sucs!!

un saludo
Jorge
www.pocohecho.com

La Taula d'en Bernat ha dit...

El toc àcid de les taronges amb la dolçor del préssec fan una combinació fantàstica. Jo crec que no cal ni afegir-hi sucre...
Fins aviat!
Anna (de la Taula d'en Bernat)