diumenge, 17 d’octubre de 2010

Pastís de carbassó i emmental



Una recepta de la Lecturas de tardor lleugerament modificada (si hi arribo a posar bledes surto "al caso"). És fina i molt bona!

Ingredients:

- 2 carbassons
- 100 gr de pastanagues
- 1 ceba petita
- 60 gr de farina
- 5 ous
- 4 cullerades de formatge emmental ratllat
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- sal, pebre i nou moscada

Preparació:

Netejar els carbassons i tallar-los a trossets. Coure les pastanagues pelades i tallades a trossets amb aigua salada bullent durant 3 minuts i escórre-les. Fregir la ceba, que hem tallat ben fina, amb l'oli a la paella. Afegir els carbassons i les pastanagues i coure-ho durant uns 5 minutets remenant sovint.

Batre els ous amb la farina, salpebrar i aromatitzar amb la nou moscada. Afegir tres cullerades de formatge ratllat i les verdures. Barrejar-ho i abocar-ho a un motlle que hem untat amb mantega. Repartir la cullerada de formatge ratllat restant per sobre i posar al forn a 180ºC durant uns 40 minuts fins que el pastís estigui quallat.

Us recomano posar paper de forn entre el motlle i el pastís per evitar que s'enganxi.

1 comentari:

Sílvia A. ha dit...

M'encanten els pastissos salats i si porten formatge ummm