dimecres, 8 de setembre del 2010

Sandvitx de salmó fumat



Pel meu sant em van regalar una fabulosa
sandvitxera que em va fer moltíssima il·lusió, ja que tenia totalment idealitzats els bikinis i els frankfurts que es feien a casa els pares amb una sandvitxera que anava amb la cuina de gas. Pel meu gust, les elèctriques no són el mateix, el pa queda més sec..., i amb la moda de les plaques d'inducció i vitroceràmica es guanya en algunes coses i es perd en altres.

Total, que ara ens hem afeccionat a fer sandvitxos variats i a continuació us explico el que vem menjar-nos el diumenge passat.

Ingredients per a 2 persones:

- 6 llesques de pa de motlle
- 1 sobre de salmó fumat de 100 gr
- formatge Philadelphia
- un tomàquet
- mostassa de Dijon
- enciam
- nous
- mantega
- oli i sal

Preparació:

Agafem una llesca i l'untem amb formatge Philadelphia. Col·loquem a sobre unes nous a trossets, un parell o tres. Al damunt hi posem una capa de salmó fumat. Agafem una altra llesca que posem sobre la primera. Tallem el tomàquet a làmines, treiem les llavors i les tallem a trossets, els salem i amanim amb un rajolí d'oli. Els repartim sobre aquesta segona llesca i posem una o dues fulles d'enciam al damunt del tomàquet. A continuació col·loquem una altra làmina de salmó i untem la darrera llesca de pa amb mostassa.

Tapem el sandvitx i el posem a la sandvitxera un minutet per banda amb unes puntetes de mantega a cada banda. L'hem de fer a foc fort perquè es torri per fora però no quedi massa cuit per dins.

Repetim l'operació pel segon sandvitx.

8 comentaris:

Irene ha dit...

Ostres, quina sandvitxera més "fashion" que t'han regalat! No n'havia vist mai cap com aquesta... Nosatlres en tenim una d'elèctica que, si ve no és espectacular, ens ajuda a sortir del pas quan tenim mono de bikini :)

Gemma ha dit...

M'encanten els entrepans que porten enciam i tomàquet a dins, els trobo molt més mengívols. I amb el salmó fumat, tens un plat complet i deliciós!

La Taula d'en Bernat ha dit...

Hola Anna, feia temps que estava desconnectada del món blogaire i m'ha fet il·lusió tornar a entrar al teu blog i veure'l tan canviat i ple de receptes interessants. Aquest sandvitx té una pinta espectacular. Ara mateix li clavaria una bona mossegada!
Fins aviat!
Anna

Emma's Bakery ha dit...

Uff!!! M'encanta el salmo fumat. Quina bona pinta!! Es ideal pels diumenges a la nit, quan no tens gaires ganes de fer res...segur que el provem!!

Cristina ha dit...

Un sandvitx fantàstic per sopar devant de la tele i embrutar poc!!

Eva Flores ha dit...

ummmmm però què bo!!!

Núria ha dit...

QUE BO!!!!

Jeroni ha dit...

Espectacular aquest Sandvitx! i de salmó, m'encanta, ha d'estar deliciós!.

A més m'has fet recordar els bikinis de fa molts anys a casa els pares, on la sandvitxera era de gas, senzilla i molt cutre, però quedaven mmmmmmmm... la que tenim ara elèctrica els deixa aplastats i resecs de fora. Des d'ara ja necessito urgentment una sandvitxera de gas, per reis cau! ;)

Jeroni