dilluns, 13 de setembre de 2010

Batut de passió tropical



De nou un batut molt fresquet, fet exclusivament de fruita, sense sucres afegits, i d'un color taronja espectacular. Vaig seleccionar aquesta
recepta perquè tinc al congelador una terrina de polpa de fruita de la passió, ja sabeu, ho compres per a fer un postre determinat i queda oblidat.

Ingredients per a dos gots:

- 1 papaya
- 1 préssec
- 2 fruites de la passió
- 150 ml de suc de taronja (unes 2 taronges)
- gel

Preparació:

Pelar la papaya, eliminar les llavors i tallar la polpa a daus. Pelar i tallar el préssec a daus, llençar l'òs. Pelar les fruites de la passió si les compreu, jo he agafat la quantitat corresponent de polpa. Exprémer el suc de les dues taronges i posar-lo a la batedora. Afegir la resta de fruita tallada i batre durant uns 40 segons o fins que quedi una barreja fina.

Posar varis glaçons als gots i repartir el batut.

2 comentaris:

c de cocina ha dit...

Aquest estiu m´he posat les botes de batuts d´aquests, sobretot des de que he descobert una botiga pakistaní que venen polpa de fruites exotiques: papaia, mango, pinya, maracuyà, tomàquet d´arbre...
Si ho trobes, segur que t´encantarien.
Saluts

Anna ha dit...

on és aquesta botiga???