dissabte, 19 de setembre del 2009

Pie de pollastre amb curry



Seguint amb la falera del curry, vaig preparar aquests pastissets que ens van agradar molt. Soc una fan dels pies, sobretot quan estic de viatge. Els que més m'agraden són els de poma, típic americà, però els salats els trobo boníssims.

A Austràlia el pie de carn es podria dir que és el seu plat estrella, se'n troba a tot arreu, però el contingut sempre és una sorpresa. Al bell mig del país, que anomenen "red center" en ple desert, hi ha una parada indispensable per a menjar el millor pie de la zona. Era molt bo i la parada era indispensable, sobretot perquè no hi ha res en centenars de quilòmetres, i va ser agradable poder comentar "la mort del rei del pop!" amb una aussie de la zona.

Bé, no m'enrotllo més i us deixo la recepta:

Ingredients per a 4 perones:

- 2 masses de pasta de full o brisa
- 2 petxugues de pollastre
- 2 cebes de figueres
- 1 culleradeta de curry
- oli i sal

Preparació:

Es talla la ceba a la juliana i es sofregeix a una paella amb una mica d'oli. Al cap d'uns minuts afegim el pollastre que hem tallat a dauets. Ho salem i a continuació afegim el curry. Tot just veieu que el pollastre és cuit ho treieu de la paella i reserveu.

Podeu fer un sol pastís o varis pastissets individuals. Col·loqueu la massa al motlle que hagueu triat sobre paper de forn o havent-lo untat amb mantega. Repartim el farciment de pollastre amb ceba al curry sobre la massa i ho tapem amb una altra capa de pasta. Fem uns talls perquè surti el vapor quan es cogui al forn. Ho podeu pintar amb ou batut ienfornar-lo a 180ºC fins que veieu que la massa és feta.

Si el tapeu bé i el decoreu una miqueta és un plat molt resulton, jo amb les presses per sopar vaig anar per feina ;)

1 comentari:

Maria Rosa ha dit...

Oh,oh,oh, això ho probarè quan torni de viatge. Segur que ens agrada a tots.