Els caps de setmana acostumem a sopar pa i embotit. A vegades fem un bikini, o unes llesques de pa ab tomàquet amb pernil salat, formatge, llonganissa, etc. En aquest cas, tenia uns xampis a la nevera, la butifarra blanca tallada i unes llesques d'emmental. Així que vaig torrar una xapata, vaig saltar els xampis tallats a làmines i ho vaig col·locar tot entre el pa, amb un fil d'oli. Boníssim!!!
6 comentaris:
ai, mira que ja he sopat però se m'esta fent la boca aigua!!
Es que un bon entrepa de "buti", és un bon entrepà!!! ;))
Records
em sembla un entrepà de primera. gracies. petons
Si els ingredients i el pa són bons, un entrepà com aquest sempre ve de gust, oi? Trobo que fa més de cap de setmana...
entrepà 5 estrelles Anna!
Molt bo,Anna.
Mmmmm! Molt bona combinació, com el vegi algú dels establiments VIENA us el copien segur!
Publica un comentari a l'entrada