Una recepta, ràpida, light i fresqueta.
Ingredients per a 4 persones:
- 1 cua de rap d'1 kg
- 1 gra d'all a làmines fines
- 2 llimones
- 175 ml d'oli d'oliva
- sal
Preparació:
Preescalfar el forn a 220ºC. Si a la peixeteria us han separat els dos lloms, fer-ne dues parts de cadascun. Netejar el rap, assecar-lo, salar-lo i posar-lo a una font per anar al forn. Repartir les làmines d'all sobre el peix.
Tallar una de les llimones per la meitat i exprémer el suc d'una de les meitats. Pelar l'altra llimona i la mitja restant sense deixar pell blanca i tallar-la a rodanxes fines que posarem sobre el rap. Afegir la meitat de l'oli i enfornar. Quan hi hagi força líquid al fons, escórre'l amb cura i afegir la resta d'oli i el suc de llimona reservat. Baixar la temperatura del forn a 180ºC i coure uns 40 minuts.
Ingredients per a 4 persones:
- 1 cua de rap d'1 kg
- 1 gra d'all a làmines fines
- 2 llimones
- 175 ml d'oli d'oliva
- sal
Preparació:
Preescalfar el forn a 220ºC. Si a la peixeteria us han separat els dos lloms, fer-ne dues parts de cadascun. Netejar el rap, assecar-lo, salar-lo i posar-lo a una font per anar al forn. Repartir les làmines d'all sobre el peix.
Tallar una de les llimones per la meitat i exprémer el suc d'una de les meitats. Pelar l'altra llimona i la mitja restant sense deixar pell blanca i tallar-la a rodanxes fines que posarem sobre el rap. Afegir la meitat de l'oli i enfornar. Quan hi hagi força líquid al fons, escórre'l amb cura i afegir la resta d'oli i el suc de llimona reservat. Baixar la temperatura del forn a 180ºC i coure uns 40 minuts.
2 comentaris:
mmmmm...quina pinta!!!...l'has fet amb l'estoig? ;)
Petunets,
Eva
I estic d'acord, em fa venir ganes de mossegar la foto, jeje. I a més es veu bastant fàcil de fer... a veure si m'ànimo!
Si t'interessa nosaltres també hem publicat un recepta amb peix al bloc del Monestir de les Avellanes.
a reveure!
Publica un comentari a l'entrada