Aquesta setmana hem disfrutat acompanyant els àpats amb aquest pa tan gustós.
Ingredients per a 500 gr de pa:
- 3/4 de got i 2 cullerades soperes d'aigua
- 1 cullerada i 1 1/2 culleradeta de mantega
- 1/2 cullerada de sucre
- 1 cullerada de llet en pols
- 1 i 1/2 culleradeta de sal
- 3 gots de farina
- 1 i 1/2 culleradetes de llevat
- tomàquets assecats
- olives negres sense pinyol
Preparació:
Posar els tomàquets en aigua perquè s'hidratin. Trossejar els tomàquets i les olives negres. Posar tots els ingredients a la panificadora, de més a menys líquid. Posar el programa de pa bàsic (2.50 h). Deixar refredar 15 minuts abans de desmotllar.
Ingredients per a 500 gr de pa:
- 3/4 de got i 2 cullerades soperes d'aigua
- 1 cullerada i 1 1/2 culleradeta de mantega
- 1/2 cullerada de sucre
- 1 cullerada de llet en pols
- 1 i 1/2 culleradeta de sal
- 3 gots de farina
- 1 i 1/2 culleradetes de llevat
- tomàquets assecats
- olives negres sense pinyol
Preparació:
Posar els tomàquets en aigua perquè s'hidratin. Trossejar els tomàquets i les olives negres. Posar tots els ingredients a la panificadora, de més a menys líquid. Posar el programa de pa bàsic (2.50 h). Deixar refredar 15 minuts abans de desmotllar.
Hi podeu afegir unes herbes com orenga o albahaca, i amanir-lo amb un raig d'oli.
5 comentaris:
Quina bona pinta... tomàquet i olibves negres, com la focaccia que ens va fer l'Iker a la Boqueria ;)
Jo m'estic iniciant en el món dels pans i aquest teu em fa molt el pes... m'encanten les olives i el tomàquet!
Àra anem fent provatures amb la panificadora...n'hem fet un de canssalada i ceba molt bo...el tinc pendent per penjar.
Hola Anna! acabo de descobrir el teu blog, i sempre començo per veure les receptes de pà. Com és que no has fet més?
Has provat ja la massa mare?
Petons
Hola Mònica, veig al teu blog que fas molts pans...m'ho he de mirar amb més calma, ja que tens tota la raó, hem parat de provar pans, ens hem quedat amb un integral, amb pipes i nous que ens encanta...
No sé a què et refereixes amb el pa mare!!
petons!
A
Em refereixo al llevat natural fet per tu mateixa. La de Dan Lepard o Erik Kayser, el sabor dels pans és molt millor i a més és una satisfacció fer-lo tu mateixa.
Ja em diràs si ho proves.
Petons
Publica un comentari a l'entrada