El dijous passat alguns blocaires vem assistir a una classe de cuina a la Boqueria de la mà de l’Iker Erauzkin.
Ens va preparar un menú força senzill amb productes de qualitat i envoltat d'un públic 99% femení que sembla que el va distreure una miqueta..., però vem (vaig) aprendre algunes lliçons: les mesures, en general, són per seguir-les; a la cuina ens ho hem de passar bé tant si surt bé com malament; l'orenga fresca és un plus; si no t'agrada la pastisseria...millor no fer pastissos.
Si voleu veure més fotografies i llegir una crònica més detallada de la classe, no us perdeu la que ha fet la Glòria.
A continuació adjunto el menú amb les fotos:
Si voleu veure més fotografies i llegir una crònica més detallada de la classe, no us perdeu la que ha fet la Glòria.
A continuació adjunto el menú amb les fotos:
Focaccia d'olives negres, tomàquet i orenga
Hamburguesa de sípia i rap
Pastís de xocolata trufada amb granizat de taronja
Gemma, acabo donan-te les gràcies per l'organització, m'ho vaig passar de meravella amb tot el grupet. Ens veiem el dijous que ve!!!
5 comentaris:
Hola Anna,
Son bellos platos y alimentos que parecen deliciosos.
Congrats.
Cordial saludo de Brazil:
Geraldo
hola, anna!
fins ara no he pogut venir per raons que ja coneixes, però ja li he dit a la gemma que m'apunti a la pròxima cita (si hi ha baixes, que de moment està tot ple), i així us coneixeré a tots, que ja en tinc ganes.
fins aviat!
Je je je, vam aprendre moltes coses i vam riure molt! Només cal passejar-se un moment per totes les cròniques dels blocs i veuràs que sempre estem rient!
Ens veiem dijous ;)
Vam passar una bona estona i això que només estiguéssim els blocaires va està bé.
Una abraçada
Ester
Crec que tots estem d'acord que ens hem de quedar amb les coses positives, que n'hi va haver moltes, la trobada, les xerrades i els riures (sort que estàvem sols), el tastet...
Fins dijous!
Publica un comentari a l'entrada