dimecres, 14 de maig del 2008

Amanida de salmó fumat islandès



Del viatge a Islàndia vem portar una petita selecció de salmó fumat/marinat i paté de salmó, amb els seus corresponents tipus de pa i salses per acompanyar.

En aquest cas, he fet dauets de salmó fumat i els he posat a una amanida amb ou dur, unes nous trossejades i la salseta especial (es diu Graflaxsósa), que té un gust molt suau a mostassa. No havia atinat mai a combinar salmó i mostassa, sempre l'acomanyo de mantega, maionesa o salsa tàrtara.

No és res de l'altre món, però resol un àpat ràpid sense morir de gana al cap d'una estoneta ;)

4 comentaris:

Gemma ha dit...

A casa, combinar el salmó amb la mostassa és tot un clàssic. Fins i tot el salmó fresc, el faig al papillote al forn amb una capa de mostassa per sobre... queda boníssim!
Islàndia és el país dels peixos fumats o marinats, oi? Segur que aquest salmó ha de ser molt més bo que els que trobem per aquí...

Anònim ha dit...

apa, quina enveja!!!

Cuinagenerosa ha dit...

hola, anna!
com que vas estar molts dies sense publicar, em vaig despistar i no havia vist ni les fotos del viatge, magnífiques, ni les noves receptes, molt recomanables.
em fas enveja tan per l'un com per les altres.
fins aviat!

gina ha dit...

mm quina amanida més bona, la veritat és que a mi tampoc s'em hagués passt per el cap barrejar el salmó i la mostassa i ha de ser exquisit.
per cert m'agrada molt el bloc, no et puc visitar tan com voldria, pero les receptes genials.
felcitats i salut