Diumenge de confinament en fase 0.5, a punt de passar a fase 1. Va bé sentir que hi ha algun tipus de canvi o evolució, i està bé que sigui gradual per anar sortint de la protecció de la nostra estimada cabana, però somio a posar els peus a la sorra de la platja i veure la familia i els amics!
Com gairebé sempre, la recepta és de la meva revista preferida CUINA, que aquest mes va dedicada a les maduixes.
Ingredients:
(la recepta indica per a 12 peces, que deuen ser tipus magdalena, ja que a mi me n'han sortit 22 de més petitetes)
- 225 gr de sucre llustre
100 gr d'ametlla molta
- 180 gr de clara d'ou
- 90 gr de farina de blat
- 180 gr de mantega
- 12 maduixes netes (jo amb unes 7 n'he tingut prou, al gust)
- essència de vainilla
- sucre llustre i fulles de menta per decorar
Preparació:
Fonem la mantega. Barregem l'ametlla molta i el sucre de llustre. Hi afegim les clares d'ou i ho barregem bé.
Tamisem la farina de blat, ho afegim a la preparació anterior i ho barregem bé. Afegim la vainilla (una cullerada) i la mantega fosa i continuem barrejant-ho.
Posem la massa en una màniga pastissera i greixem els motlles per a financiers/magdalena. Omplim 2/3 parts dels motlles amb la massa, i posem a sobre trossets de maduixa. Enfornem a 170ºC 25 minuts (posava 15 però no estaven fets, anar controlant).
Treiem els financiers del forn i els deixem refredar completament a temperatura ambient; els treiem del motlle. Decorar amb el sucre llustre i les fulles de menta (jo sense decorar!).
Enjoy!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada