Avui primer donar amb amics desde el confinament, cara a cara!!!
Com ho hem disfrutat, i els nens més.
Era la primera vegada que preparava un cebiche (que no té cap dificultat), i ha quedat deliciós.
Recepta de la revista del Caprabo.
Ingredients per a 4 persones:
- 400 gr de llom de tonyina net
- 1 ceba tendra
- 1 llimona
- fulles de coriandre
- 1 xili (jo no n'hi he posat)
- 10 gr d'arrel de gingebre fresc
- 1 cullerada de salsa de soja
- sal
Preparació:
Rentem el llom de tonyina, l'eixuguem bé i el tallem a daus. El reservem a la nevera.
Tallem i trinxem la ceba tendra. Ratllem la pell de la llimona i l'espremem. Rentem el coriandre i el piquem. Eliminem les llavors del xili i les piquem també. Pelem l'arrel de gingebre i la ratllem.
Aboquem tots els ingredients en un bol, hi afegim la salsa de soja i ho salem una mica.
Deixem macerar la preparació durant 30 minuts. I ja podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada