diumenge, 26 d’abril del 2020

Xampinyons amb curri



Ideal per un dinar tipus BBQ o de pica-pica, li donaràs un toc exòtic a l'àpat deliciós!

Ingredients per a 4 persones:

- 16 xampinyons (o 24 segons recepta original)
- 1 manat de porradell (jo no n'he posat)
- 1 llimona
- 4 grans d'all mitjans
- curri
- pebre vermell picant
- oli d'oliva verge extra
- sal i pebre negre

Preparació:

Prepareu dos amaniments de maceració amb els alls picats ben menuts, la llimona espremuda i colada, el curri, la sal i el pebre. En un, afegiu-hi el pebre vermell picant.

Netegeu els xampinyons i talleu-ne el peu. Regueu-ne la meitat amb una de les marinades i l'altra amb l'altra, i deixeu-ho macerar un mínim de 30 minuts. 

Escalfeu el forn a 240ºC. Punxeu, en un enfilall de fusta, un xampinyó de cada grup.

Poseu-los en una plata per anar al forn i coeu-los 6 minuts, girant-los a mitja cocció.

Retireu-los, espolseu-hi el porradell pel damunt i serviu-los.