dissabte, 17 de gener de 2015

Coquetes de carbassó, brie i sobrassada



Aquesta recepta és una adaptació de la que proposa el blog 5 sentidos en la cocina. Jo vaig preparar-la en versió de coques individuals que em va sembla més resultona pel sopar de Nadal i per fer-ho més fàcil vaig utilitzar una massa de pasta de full comprada. 

La recepta no té gaire secret i queda molt bona.


Ingredients:

- 1 massa de pasta de full
- 1/2 carbassó
- 1 tros de formatge Brie
- 1 tros de sobrassada
- mel

Preparació:

Tallem les rodones de pasta de full amb un tallador de galetes o fent servir algún bol que tinguem com a guia. Les posem sobre paper de forn. Hi col·loquem a sobre primer la sobrassada, ells talls prims de Brie i el carbassó que haurem rentat i tallat a làmines molt fines (amb la mandolina per exemple).

Ho posem al forn a 200ºC durant 15 minuts o fns que veieu que estan dauradetes. Ho reservem i amanim amb un fil de mel abans de servir. És bo tant si està calent, tebi o fred.