No fa gaire que el Marc ha començat l'escola "dels grans", i les dinàmiques són una mica diferents. Ara cada dia li porto el berenar quan el recullo i no és tan evident encertar i que no sigui sempre XOCOLATAAAAA!
Si per ell fós, amb un batut de xocolata en tindria prou, però l'objectiu és variar, i les magdalenes li agraden, són d'una mida que no el cansen i puc canviar de gustos. Li vaig fer les de xocolata primer, de llimona seguint la mateixa recepta però afegint una mica de suc de llimona i pell ratllada, i me'n va demanar de iogurt. Doncs la mama a buscar receptes de magdalenes de iogurt! I la vaig trobar, una recepta amb la que queden una magdalenes flonges, esponjoses, lleugeres, extres! És del blog La repostería de Miguel.
Vaig preparar el Swiss Meringue Buttercream per cobrir un pastís que al final no vaig fer i vaig fer proves amb una màniga per decorar la magdalena a l'estil cupcake. Quan vaig fer la prova el buttercream estava una mica tou però el gust era fantàstic i ja m'he proveït de les "boquilles" per decorar com cal. La recepta, després de buscar i comparar, és del blog Magia en mi cocina.
Ingredients per a 9 magdalenes:
- 100 gr de mantega
- 180 gr de sucre
- 2 ous grans
- 200 ml de iogurt natural (2 iogurts)
- 60 ml de llet
- 275 gr de farina (per a pans de pessic que ja porta llevat, sino afegir una culleradeta de llevat químic)
- 120 gr de perles de xocolata negra
Preparació:
Primer posem les càpsules de les magdalenes al motlle. Preescalfar el forn a 190ºC.
Batem la mantega a temperatura ambient amb el sucre fins a obtenir una crema lleugera i esponjosa. Afegim els ous d'un en un, quan l'anterior ja està completament incorporat. Afegim la llet i el iogurt i batem un parell de minuts més.
Tamizem la farina i l'anem afegint poc a poc sense deixar de barrejar fins que quedi totalment incorporada.
Finalment, afegim la xocolata sigui en fideuets, perles o xocolata ratllada, i barregem. Ho repartim a les càpsules omplint màxim 3/4 parts de la seva capacitat i coure durant 25 minuts o fins que punxant surti net.
Quan les treiem del forn, les deixem 5 minuts dins del motlle i després les col·loquem sobre una reixeta perquè es refredin del tot.
Vaig preparar el Swiss Meringue Buttercream per cobrir un pastís que al final no vaig fer i vaig fer proves amb una màniga per decorar la magdalena a l'estil cupcake. Quan vaig fer la prova el buttercream estava una mica tou però el gust era fantàstic i ja m'he proveït de les "boquilles" per decorar com cal. La recepta, després de buscar i comparar, és del blog Magia en mi cocina.
Ingredients per a 9 magdalenes:
- 100 gr de mantega
- 180 gr de sucre
- 2 ous grans
- 200 ml de iogurt natural (2 iogurts)
- 60 ml de llet
- 275 gr de farina (per a pans de pessic que ja porta llevat, sino afegir una culleradeta de llevat químic)
- 120 gr de perles de xocolata negra
Preparació:
Primer posem les càpsules de les magdalenes al motlle. Preescalfar el forn a 190ºC.
Batem la mantega a temperatura ambient amb el sucre fins a obtenir una crema lleugera i esponjosa. Afegim els ous d'un en un, quan l'anterior ja està completament incorporat. Afegim la llet i el iogurt i batem un parell de minuts més.
Tamizem la farina i l'anem afegint poc a poc sense deixar de barrejar fins que quedi totalment incorporada.
Finalment, afegim la xocolata sigui en fideuets, perles o xocolata ratllada, i barregem. Ho repartim a les càpsules omplint màxim 3/4 parts de la seva capacitat i coure durant 25 minuts o fins que punxant surti net.
Quan les treiem del forn, les deixem 5 minuts dins del motlle i després les col·loquem sobre una reixeta perquè es refredin del tot.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada