Es tracta d'un postre molt senzill de fer i que és ideal pels petits, per variar una mica dels petit suis, els iogurts, natilles i flams habituals. A més si ho preparem junts, passem una estoneta distrets fent cuinetes.
Ens ha agradat molt, i la propera vegada el Marc ha pensat que els farem de maduixa.
(recepta de la Lectures especial Cuina d'aquest estiu)
Ingredients per a 6 recipients:
- 3 iogurts naturals
- 2 nectarines madures
- 4 fulles de gelatina
- 2 cullerades de brandy
- 2 cullerades de mel
- 1 branqueta de menta per decorar (jo no en tenia)
Preparació:
Posar les fulles de gelatina en remull amb aigua freda durant 5 minuts. Pelar les nectarines i tallar-les a trossos. Els posem a la batedora, afegim el brandy, els iogurts i la mel i triturar fins a obtenir un puré cremós.
Escórrer la gelatina, desfer-la amb dues cullerades d'aigua calenta. Afegir-ho al batut i barrejar bé perquè quedi totalment incorporada. Repartir-la en els recipients i reservar a la nevera durant un mínim de 6 hores fins que estiguin ben quallats.
Els podem desmotllar o menjar directament. Nosaltres hi vem posar unes boletes de colors, però ha d'estar boníssim amb unes virutetes de xocolata!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada