Ingredients:
- 1 massa de pasta brisa
- 3 ous
- 200 ml de llet
- un bon grapat de formatge parmesà
- unes fulles d'alfàbrega
- 150 gr de pernil dolç
- 1 grapat d'olives negres sense pinyol
- sal i pebre
Preparació:
Coure la massa de pasta brisa segons indica el paquet (perimer 10 minuts tapada amb paper d'alumini i després 5 minuts més descoberta).
Mentrestant, batre els ous, salpebrar, afegir la llet sencera i seguir batent. Abocar la barreja sobre la massa i anar-hi repartint per sobre el pernil dolç tallat a trossos (el teníem tallat a làmines), les olives també trossejades, l'alfàbrega trinxada (que prèviament haurem rentat amb aigua i eixugat amb paper de cuina) i finalment el formatge parmesà ratllat.
Coure al forn durant 20 o 30 minuts fins que estigui cuita a 180ºC. Deixar atemperar uns minuts i a gaudir!
2 comentaris:
Mmmmm! M'encanten les quiches i aquesta té una pinta tremenda! Jo en faig una de semblant amb salmó fumat, enlloc de pernil dolç. Amb les olives negres queda boníssima!
Petonets!
Anna
If you put truth above your own desires
________________
Kirk Sanfordspy gadget
Publica un comentari a l'entrada